SKUPAJ PREMAGUJEMO OVIRE

 
 
 
Korak temelji na skupnosti. Zaposleni, uporabniki in njihovi svojci, prostovoljci, člani Društa Klub En korak več, naši prijatelji in podporniki. Skupaj premagujemo ovire, skupaj premikamo meje.???? Tokrat bomo premagovali kilometre …z našim novim kombijem????, ki je prilagojen tudi za prevoz naših uporabnikov, ki uporabljajo invalidski voziček.
Nakup nam je z donacijo omogočilo Društvo Klub En korak več, sofinanciramo ga tudi s sredstvi od namenjenega dela dohodnine. Veliko razumevanja smo dobili pri direktorju Luka Garin, Avtohiša Kranj. ????
Zahvala tudi g. Borutu Farčniku, g. Jelku Kacinu in g. Jožetu Korošcu za podporo in usmerjanje.????
Veselimo se, da bodo razdalje v Koraku postale krajše in želimo si, da ko prispemo srečno na cilj ????… da nas tam vedno čaka nekdo, ki bo vesel našega prihoda.
Hvala vam, hvala vsem ????

KORAKOV DAN ODPRTIH VRAT

      Zdi se, da je v Centru Korak veliko ‘prazničnih’ dni. Včeraj je bil ponovno eden takih – ko je potekal dan odprtih

Več >

11. KORAKOVA POMLAD

  Odmev 11. spomladanskega Korakovega dobrodelnega koncerta nas še vedno poživlja v ritmu dobre rock glasbe v kakovostni izvedbi Big Band Bid Bang Radovljica s

Več >

SVEČANI BAZAR

  Svečani bazar ob 20. letnici Centra KORAK, Kranj je bil poln emocij, prepletanj prijateljskih in strokovnih vezi ter življenjskih zgodb, ki se človeka dotaknejo.

Več >

KORAKOVIH 20 LET!

  Danes je dan za slavje, dan za praznovanje in čestitke!   Center KORAK, Kranj praznuje 20. obletnico svojega delovanja – ustanovljen je bil 1.

Več >

Korak odmevno v svet!

Korak odmevno v svet! Sredi puščave in steklenih stavb v Dubaju se je 25. in 26. Maja odvijala konferenca Best Palliative Care and Nursing. Na

Več >

V KORAKu se trudimo vsak dan prinesiti najboljše za naše uporabnike.

Ekipa KORAK

Iskanje po datumu