DELOVNA AKCIJA – KORPORATIVNO PROSTOVOLJSTVO

»Prazničnemu« dnevu odprtih vrat je sledila delovna akcija v sodelovanju s Slovenska filantropija in podjetjem cargo-partner.
Podjetje Cargo – partner d.o.o. nam je omogočilo nakup materiala za obnovitev našega zdravilnega vrta, udeleženci pa so odločno poprijeli za orodje in se z vso vestnostjo lotili dela. ???? Skupaj smo uredili vrt, obnovili vrtno garnituro, počistili žaluzije na oknih in še in še. Svoje pridne roke ✋???? pa so udeleženci posodili tudi v delavnicah.
Se že veselimo poletnih dni ☀️, ko bomo na lepo obnovljenih klopeh Korakovega zdravilnega vrta izvajali rehabilitacijski program…ali pa preprosto uživali ob kavi in opazovali naš cvetoči vrt. ????????????
Hvala Slovenski filantropiji in podjetju Cargo – partner za čudovit delovni dan! ????

SKUPAJ PREMAGUJEMO OVIRE

      Korak temelji na skupnosti. Zaposleni, uporabniki in njihovi svojci, prostovoljci, člani Društa Klub En korak več, naši prijatelji in podporniki. Skupaj premagujemo

Več >

KORAKOV DAN ODPRTIH VRAT

      Zdi se, da je v Centru Korak veliko ‘prazničnih’ dni. Včeraj je bil ponovno eden takih – ko je potekal dan odprtih

Več >

11. KORAKOVA POMLAD

  Odmev 11. spomladanskega Korakovega dobrodelnega koncerta nas še vedno poživlja v ritmu dobre rock glasbe v kakovostni izvedbi Big Band Bid Bang Radovljica s

Več >

SVEČANI BAZAR

  Svečani bazar ob 20. letnici Centra KORAK, Kranj je bil poln emocij, prepletanj prijateljskih in strokovnih vezi ter življenjskih zgodb, ki se človeka dotaknejo.

Več >

KORAKOVIH 20 LET!

  Danes je dan za slavje, dan za praznovanje in čestitke!   Center KORAK, Kranj praznuje 20. obletnico svojega delovanja – ustanovljen je bil 1.

Več >

Korak odmevno v svet!

Korak odmevno v svet! Sredi puščave in steklenih stavb v Dubaju se je 25. in 26. Maja odvijala konferenca Best Palliative Care and Nursing. Na

Več >

V KORAKu se trudimo vsak dan prinesiti najboljše za naše uporabnike.

Ekipa KORAK

Iskanje po datumu