Zdravstvene storitve.

Dolgotrajna rehabilitacija za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo.

Ni pomembno, kako hitro ali počasi greste, važno je, da se ne ustavite.

S postopki nevrofizioterapije vplivamo na plastičnost živčnega sistema. Gre za proces ponovnega motoričnega učenja funkcionalnega gibanja. Poudarek je na individualno usmerjeni fizioterapiji, prilagojeni vsakemu uporabniku posebej.

Nevrofizioterapija

Delovna terapija

Učimo se, kako skrbeti zase. Delovni terapevt nam pomaga izbrati prave pripomočke. Naučimo se kuhati, se umiti, oprati perilo, likati, iti na avtobus, uporabljati denar. Ob vrnitvi v službo nam delovni terapevt prilagodi delovno mesto. Nam pomaga tudi kako dobro preživeti prosti čas.

Zdravstveno osebje pomaga pri hranjenju, oblačenju in umivanju. Uči kako zdravo živeti in spremlja zdravstveno stanje uporabnikom. Je tudi na voljo za reševanje zdravstvenih težav in vam pomaga pri zdravljenju.

Zdravstvena nega

Psihiatrične storitve

Naš psihiater izvaja individualna in skupinska svetovanja za naše uporabnike. Njegova podpora pomaga zmanjšati simptome in posttravmatske izkušnje po pridobljeni možganski poškodbi.

Delo naše logopednije vključuje načrtovanje in izvajanje programov za izboljšanje požiranja, spodbujanja razumevanje govora, govornega izražanje, pisanja in branja.

Logopedske storitve