KORAKOV DAN ODPRTIH VRAT

 
 
 
Zdi se, da je v Centru Korak veliko ‘prazničnih’ dni. ????Včeraj je bil ponovno eden takih – ko je potekal dan odprtih vrat, katerega smo dopolnili s prevzemom novega kombija za prevoz uporabnikov.
Iskreno nas veseli vaš odziv, ko ste se množično odzvali našemu vabilu in Korakov dan odprtih vrat obogatili z vašo prisotnostjo. Veselijo pa nas tudi vaše izjave ob videnem: odlična energija, odlična opremljenost, toplina,… če izpostavimo samo nekatere. ????
Hvala za to potrditev in hvala še enkrat tudi Center za krepitev zdravja Kranj, ki je s svojimi aktivnostmi naš dan dvignil še na višji nivo. ???????? ????

SKUPAJ PREMAGUJEMO OVIRE

      Korak temelji na skupnosti. Zaposleni, uporabniki in njihovi svojci, prostovoljci, člani Društa Klub En korak več, naši prijatelji in podporniki. Skupaj premagujemo

Več >

11. KORAKOVA POMLAD

  Odmev 11. spomladanskega Korakovega dobrodelnega koncerta nas še vedno poživlja v ritmu dobre rock glasbe v kakovostni izvedbi Big Band Bid Bang Radovljica s

Več >

SVEČANI BAZAR

  Svečani bazar ob 20. letnici Centra KORAK, Kranj je bil poln emocij, prepletanj prijateljskih in strokovnih vezi ter življenjskih zgodb, ki se človeka dotaknejo.

Več >

KORAKOVIH 20 LET!

  Danes je dan za slavje, dan za praznovanje in čestitke!   Center KORAK, Kranj praznuje 20. obletnico svojega delovanja – ustanovljen je bil 1.

Več >

Korak odmevno v svet!

Korak odmevno v svet! Sredi puščave in steklenih stavb v Dubaju se je 25. in 26. Maja odvijala konferenca Best Palliative Care and Nursing. Na

Več >

V KORAKu se trudimo vsak dan prinesiti najboljše za naše uporabnike.

Ekipa KORAK

Iskanje po datumu