KORAKOV DAN ODPRTIH VRAT

Tri leta so minila, odkar smo nazadnje na široko odprli vrata za širšo javnost – zato je bilo včeraj toliko bolj prijetno, ko so se vabilu odzvali številni obiskovalci.
Gostje so si ogledali naše prostore, prenovljene ob širitvi koncesije pred pričetkom epidemije covid 19, predstavljen jim je bil programski okvir Centra Korak, deležni pa so bili tudi krajše predstavitve delovanja zavoda v času dela na daljavo.
Da je bil dogodek še lepši, je poskrbela živobarvna stojnica izdelkov Centra Korak in ZC Korak.
Hvala za vaš obisk, komur pa se ni izšlo – pa naslednjič!
 

SKUPAJ PREMAGUJEMO OVIRE

      Korak temelji na skupnosti. Zaposleni, uporabniki in njihovi svojci, prostovoljci, člani Društa Klub En korak več, naši prijatelji in podporniki. Skupaj premagujemo

Več >

KORAKOV DAN ODPRTIH VRAT

      Zdi se, da je v Centru Korak veliko ‘prazničnih’ dni. Včeraj je bil ponovno eden takih – ko je potekal dan odprtih

Več >

11. KORAKOVA POMLAD

  Odmev 11. spomladanskega Korakovega dobrodelnega koncerta nas še vedno poživlja v ritmu dobre rock glasbe v kakovostni izvedbi Big Band Bid Bang Radovljica s

Več >

SVEČANI BAZAR

  Svečani bazar ob 20. letnici Centra KORAK, Kranj je bil poln emocij, prepletanj prijateljskih in strokovnih vezi ter življenjskih zgodb, ki se človeka dotaknejo.

Več >

KORAKOVIH 20 LET!

  Danes je dan za slavje, dan za praznovanje in čestitke!   Center KORAK, Kranj praznuje 20. obletnico svojega delovanja – ustanovljen je bil 1.

Več >

V KORAKu se trudimo vsak dan prinesiti najboljše za naše uporabnike.

Ekipa KORAK

Iskanje po datumu